Πλεκτές καλοκαιρινές τσάντες!

Πολλοί είναι εκείνοι που γνωρίζουν να πλέκουν. Αυτό είναι το εύκολο κομμάτι. Το να δημιουργείτε όμως το δικό σας στυλ με το βελονάκι και νήματα,σίγουρα θα το αγαπήσετε παραπάνω αφού θα είναι χειροποίητα.Η ποιότητα ,η αισθητική,το σχέδιο είναι που κάνει αυτές τις πλεχτές τσάντες,να είναι ποθητές για κάθε γυναίκα που ξέρει να εκτιμά το ωραίο και χειροποίητο.Τσάντες για όλα τα γούστα ,όπου μπορείτε να τις κρατάτε απο το πρωί έως το βράδυ.Για όσες ξέρουν να πλέκουν οι ιδέες που σας προτείνω είναι απλές και εύκολες στο να τις φτιάξετε.Τα αξεσουάρ πάντα είναι η λεπτομέρεια που αναδικνύει ένα ντύσιμο περισσότερο.Σκουλαρίκια κολιέ,καπέλα και γυαλιά ηλίου φέρνουν το καλοκαιρινό στυλ στο προσκήνιο.
Σε γήινους τόνους η πλεκτή τσάντα συνδυάζεται με το λευκό φόρεμα και τα σανδάλια.ένα σύνολο για την πρωινή σας βόλτα ή ακόμα και το απόγευμα.
Το άσπρο φόρεμα είναι ο καμβάς όπου θα αναδείξετε τα αξεσουάρ και την πλεκτή τσάντα στο απαλό γκρί χρώμα.

Μια αντίθεση που δείχνει ότι αγαπάτε τους τόνους του γκρί, αλλά ο συνδυασμός των χρωμάτων της πλεκτής τσάντας φέρνει μια ισορροπία στο σύνολο.
Δείτε όλα τα παρακάτω mood board,και πάρτε ιδέες για να δημιουργήσετε την δικιά σας πλεκτή τσάντα και να την συνδυάσετε με καλοκαιρινά σύνολα.

Σχόλια