Καφτάνια και αξεσουάρ για την παραλία!

Το καφτάνι είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αέρινο ρούχο,που θα σας χαρίσει την άνεση και το στυλ πηγαίνοντας στην παραλία.Είναι το  πιο κατάλληλο ρούχο για τις παραλίες,φροντίζοντας πάντα και τ'ανάλογα αξεσουάρ.
Ένα απ'αυτά είναι το καπέλο,που εκτός απο την προστασία θα δώσει την δικιά του ξεχωριστή πινελιά στο όλο ντύσιμο.Μια τσάντα επίσης απαραίτητη γι'όλα αυτά που χρειάζεστε.Η ψάθινη τσάντα με τα πον-πον,τα σανδάλια θα δώσουν τον τελικό χαρακτήρα για το ντύσιμο σας.Το άσπρο και μαύρο καφτάνι απο διάφανο ύφασμα θα θέλει και το κατάλληλο μαγιό για να ταιριάζει με το όλο σύνολο.
Μεγάλα ψάθινα καπέλα με μαύρες κορδέλλες,πλεκτή  τσάντα και σανδάλια για όσες λατρεύουν την μονοχρωμία στο μαύρο.
Καφτάνια κοντά ή μακριά με κεντήματα και κρόσια κάνουν την εμφάνιση τους.Αλλά αυτό που κλέβει τα βλέμματα είναι το καπέλο με τις μικρές πολύχρωμες φουντίτσες. 
Καφτάνια σ'έντονα prints,με εντυπωσιακά χρώματα,ντύνουν με θηλυκότητα κάθε γυναίκα που αγαπά και προσέχει την εμφάνιση της.
Απαλές αποχρώσεις του μπλέ-σιέλ,συνδυάζονται με το λευκό και ασημί ή ρόζ,για περισσότερο σεξαπήλ.
Αξεσουάρ σε γήινους τόνους συμπλήρώνουν το ντύσιμο με καφτάνια στην παραλία.


Ακόμα και τα μακριά κιμονό είναι μέσα στο θέμα αφού δίνουν την ίδια άνεση και θηλυκότητα στο ντύσιμο για την παραλία.
Ιδιαίτερο αυτό το καφτάνι στο χρώμα του ανοιχτού μπλέ,συνδυάζεται με το έντονο κίτρινο και τυρκουάζ χρώμα στα αξεσουάρ,όπως την τσάντα και τα σκουλαρίκια.
Αγαπημένο,λατρεμένο στυλ που απογειώνει την γυναίκα και την κάνει το απόλυτο θηλυκό.Όπως βλέπετε τα moodboard,είναι αρκετά και σίγουρα οι προτιμήσεις για κάθε γυναίκα διαφορετική.Εσείς τι θα διαλέγατε για το ντύσιμο σας στην παραλία;


Δείτε τις  παρακάτω εικόνες και διαλέξτε αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε στο δικό σας προσωπικό γούστο και στύλ ντυσίματος!


Σχόλια