Πάστες και αλείμματα!

Υπάρχουν συνταγές που μπορούν να φτιαχτούν,γρήγορα εύκολα,χωρίς να μας παίρνει ο χρόνος στην κουζίνα πολύ.Είναι αυτές οι συνταγές που προσθέτουν αυτή την ιδιαίτερη νοστιμιά στα φαγητά μας,σε μικρές ποσότητες και μας βγάζουν ασπροπρόσωπες όταν θέλουμε να ετοιμάσουμε γρήγορα μεζεδάκια.Γιατί μιλάω....Μα βέβαια για πάστες ή αλείμματα που παίρνουν άλλη γεύση το φαγητό μας.όλες σχεδόν  οι πάστες διατηρούνται τουλάχιστον ένα μήνα στο ψυγείο,με μια κουταλιά ελαιόλαδο στο βάζο.Για μία εβδομάδα διατηρούνται αυτές που περιέχουν τυριά.Η σημερινή λοιπόν συνταγή είναι η πάστα φέτας που σε 10 λεπτά είναι έτοιμη.Τόσος χρόνος χρειάζεται για να ετοιμαστεί .Δείτε τα υλικά που θα χρειαστείτε.... 
200 γρμ. φέτα σκληρή
150 γρμ. τυρί κρέμα
1 κ.σ  μουστάρδα πικάντικη
1 κ.γ  πάπρικα γλυκιά
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
1 κ.σ μαιντανό ψιλοκομμένο
1 κ.γ μέλι
100 ml γάλα
1 κ.γ χυμό λεμονιού
πιπέρι 
Εκτέλεση
Βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ,εκτός απο το γάλα και δουλεύετε για 2-3 λεπτά. Σταματάτε το μπλέντερ και ρίχνετε το μσό γάλα. Συνεχίζετε το χτύπημα για 2 λεπτά ακόμα. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία προσθέτοντας, το υπόλοιπο γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να δημιουργηθεί μια πηχτή πάστα.
Καλή επιτυχία!