Δερμοαπόξεση ή Red Carpet Treatment!


Mπορεί να μην φτάσουμε στο κόκκινο χαλί των διάσημων ηθοποιών αλλά μπορούμε να δούμε την λάμψη και την ομορφιά τους και πως επιτυγχάνουν να είναι πάντα φρέσκοι και λαμπεροί.Πως γίνεται ;Η δερμοαπόξεση (με διαμάντι )ή αλλιώς Red carpet Treatment είναι η  θεραπεία που προτιμούν οι σταρ του Χόλυγουντ. Την εφαρμόζουν λίγες ώρες πριν βγουν στο κόκκινο χαλί γιατί χαρίζει στο δέρμα τους λάμψη βαθειά ενυδάτωση. Πρόκειται για μια ευχάριστα αναζωογονητική διαδικασία καθαρισμού του προσώπου, εντελώς ανώδυνη και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Μπορείτε  να την κάνετε ακόμη και την τελευταία στιγμή πριν από μια σημαντική εμφάνιση , αφού δεν αφήνει καθόλου σημάδια ή ερεθισμούς.
Η όλη διαδικασία,διαρκεί μόλις 30 λεπτά και προσφέρει, με μη επεμβατικό τρόπο, καθαρισμό, απολέπιση και ενυδάτωση. Γίνεται στο ιατρείο με ειδικές κεφαλές με ρινίσματα διαμαντιού που εφαρμόζουν αρνητική πίεση, αφήνοντας στο πέρασμά τους μια απόλυτα καθαρή επιδερμίδα, απαλλαγμένη από  σμήγμα και νεκρά κύτταρα. Ακολουθεί πήλιγκ γλυκολικού και σαλικυλικού οξέος χαμηλής συγκέντρωσης και η επιδερμίδα είναι πλέον έτοιμη να δεχθεί σε βάθος ένα ευεργετικό κοκτέιλ ενυδάτωσης και λάμψης με προϊόντα που περιέχουν αντιοξειδωτικά, πεπτίδια, βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ.
Η θεραπεία ολοκληρώνεται με εφαρμογή σέρουμ, υαλουαρονικού οξέος και σέρουμ ματιών για άμεση ενυδάτωση και καταπολέμηση των μαύρων κύκλων. Το αποτέλεσμα είναι μια  καθαρή, λαμπερή και βαθειά ενυδατωμένη επιδερμίδα.
Μπορείτε  εσεις  όλες οι  γυναίκες που έχετε παραμελήσει την επιδερμίδα σας και  αισθάνεστε την ανάγκη της αποσυμφόρησης από ρύπους, νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα.Μην διστάσετε να το κάνετε τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.