3 ΤΡΌΠΟΙ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ!

3 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ!
1.Σακουλάκια τσαγιού ή χαμομηλιού!
Το χαμομήλι είναι φυσικό αντιφλεγμονώδες,μειώνει το οίδημα και την κοκκινίλα των ματιών. Το τσάι περιέχει τανίνες και καφείνη,που δρούν ως αγγειοσυσταλτικά, με αποτέλεσμα να μειώνουν το πρήξιμο.Βουτήξτε τα φακελάκια σε ζεστό νερό και αφήστε τα για 3 λεπτά.Αφαιρέστε τα και αφήστε τα να κρυώσουν στο ψυγείο.Τοποθετείστε απο ένα φακελάκι σε κάθε μάτι και αφήστε το για 15 λεπτά. 
2.ΦΕΤΕΣ ΑΓΓΟΥΡΙΟΥ
Επίσης κλασική συνταγή,που δίνει αποτελέσματα καθώς το αγγούρι περιέχει ασκορβικό οξύ που μειώνει το πρήξιμο. Πάρτε δύο φέτες αγγουριού-ακόμα καλύτερα,βάλτε του επάνω πάγο για να κρυώσουν πολύ.Τοποθετείστε τες στα μάτια σας,ξαπλώστε και χαλαρώστε για 15 λεπτά.Αφαιρέστε τις φέτες και ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό.
3.ΚΡΥΟ ΓΑΛΑ
Η θερμοκρασία είναι το κλειδί... το κρύο γάλα συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και κατά συνέπεια, μειώνει το οίδημα.Επιπλέον, το γάλα απαλύνει την ξηρή ερεθισμένη επιδερμίδα.Βάλτε σ'ένα μπόλ παγωμένο γάλα και βυθίστε δύο πομ πον. Πιέστε τα να φύγει η περιττή ποσότητα γάλακτος και τοποθετείστε τα στα μάτια σας. μόλις φτάσουν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.βυθίστε άλλα δύο στο παγωμένο γάλα και επαναλάβετε τη διαδικασία.