Σνίτσελ ρολά με μανιτάρια!

Μια ωραία και εύκολη συνταγή με ξεχωριστή γεύση θα σας δείξω σήμερα.Τα υλικά είναι απλά αλλά και το μαγείρεμα τους.Οπότε θα ξεκινήσω με τα πρώτα υλικά που θα χρειαστείτε...

Υλικά για 4 άτομα!

4 φέτες σνίτσελ απο μοσχάρι ή γαλοπούλα
6 κ.σ ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κ.σ μανιτάρια κομμένα σε φέτες (για την γέμιση)
2 κ.σ μαιντανό ψιλοκομμένο
2 αβγά βραστά,ψιλοκομμένα
2 κ.σ παρμεζάνα
4 φέτες προσούτο ή ζαμπόν
300 γρ.ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 κ.γ ζάχαρη
7-8 κ.σ ζωμό κρέατος ή κότας
250 γρ. μανιτάρια ολόκληρα απο κονσέρβα (για την σάλτσα)
6 κ.σ κρέμα γάλακτος ή γάλα εβαπορέ αδιάλυτο
αλάτι-πιπέρι
μαιντανό ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα



Εκτέλεση
Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σοτάρετε σε αντικολλητικό σκεύος με 3 κ.σ λάδι. Προσθέτετε τον μαιντανό και τις 2 κ.σ μανιτάρια.Απομακρύνετε το σκεύος απο την φωτιά και όταν κρυώσει το μίγμα,προσθέτετε τα αβγά ψιλοκομμένα,την παρμεζάνα και ανακατεύετε.Σε κάθε σνίτσελ στρώνετε απο μια φέτα προσούτο ή ζαμπόν και απο πάνω περιχύνετε με το υλικό της γέμισης που ετοιμάσατε. Κάνετε τα σνίτσελ ρολάκια,τα κλείνετε με οδοντογλυφίδα και τα σοτάρετε σε αντικολλητικό σκεύος με 3 κ.σ λάδι.Προσθέτετε τα ντοματάκια ψιλοκομμένα,τη ζάχαρη,το ζωμό και βράζετε για 20'λεπτά. Ρίχνετε και τα υπόλοιπα μανιτάρια και βράζετε για 10' λεπτά ακόμα. Προσθέτετε αλατοπίπερο,την κρέμα γάλακτος,και δίνετε μια τελευταία βράση για να "δέσει" η σάλτσα.Σερβίρετε το φαγητό ζεστό σε πιάτα,πασπαλίζετε με μαιντανό ψιλοκομμένο και συνοδεύετε με ρύζι ή πατάτες τηγανιτές!

Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!