Red velvet κέικ με frosting από τυρί κρέμα!

Ένα λαχταριστό ,ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο γλυκό που γλυκαίνει τις αισθήσεις θα σας δείξω ,σήμερα που πραγματικά θα σας αρέσει.Η μέρα απο το πρωι ήταν κουραστική λόγω της προετοιμασίας του γλυκού και φυσικά ήταν η πρώτη μου δοκιμή μιας και δεν είχα κάνει κάτι παρόμοιο.Οπότε επιστράτευσα όλη μου την προσοχή για να μπορέσω να πλησιάσω έστω και λίγο την υπέροχη αυτή συνταγή που προσφάτως είδα σε μια εκπομπή μαγειρικής.Είναι ένα γλυκό παραμυθένιο που αφήνει μια βελούδινη γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο σας.Μπορείτε να την κάνετε για την οικογένεια σας ,αλλά και δώρο σε'αυτούς που αγαπάτε. Σας δίνω τα υλικά και την εκτέλεση της συνταγής. Έύχομαι καλή επιτυχία,αν αποφασίσετε να την φτάξετε!
Καλά Χριστούγεννα! 
 ΥΛΙΚΑ
Για το cake
225 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ.σ. βραστό νερό
1 κ.γ. κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
250 γρ. ξυνόγαλο
1 κ.γ. σόδα
1/4 κ.γ. αλάτι
450 γρ. ζάχαρη
3 αυγά
1 κ.γ. σιρόπι βανίλιας
1 κ.σ. ξύδι
Για το frosting τυριού
250 γρ. βούτυρο
500 γρ. ζάχαρη άχνη
400 γρ. τυρί κρέμα
1 κ.γ. βανίλια σιρόπι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 140 βαθμούς. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το χρώμα ζαχαροπλαστικής και το ξυνόγαλο, μέχρι να ομογενοποιηθούν και το αφήνουμε στην άκρη. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με τη σόδα και το αλάτι. Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε με το φτερό, το βούτυρο, τη ζάχαρη και τη βανίλια, μέχρι να αφρατέψουν, για 5 περίπου λεπτά. Ρίχνουμε τα αυγά ένα ένα και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Έπειτα προσθέτουμε το 1/3 του μείγματος του ξυνόγαλου και το 1/3 του μείγματος του αλευριού. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία, για άλλες 2 φορές. Τέλος, ρίχνουμε και το ξύδι. Βάζουμε σε 3 ταψιά αλουμινόχαρτο και το βουτυρώνουμε. Σε κάθε ταψί, βάζουμε από μία στρογγυλή φόρμα και χωρίζουμε το μείγμα στις τρεις φόρμες. Ψήνουμε στους 140 βαθμούς, για 25-30 λεπτά. Μόλις ψηθούν, τα βγάζουμε από τις φόρμες και τα αφήνουμε σε μια σχάρα, μέχρι να κρυώσουν.
Για το frosting
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε με το φτερό το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη άχνη, μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Τέλος ρίχνουμε το τυρί κρέμα και το σιρόπι βανίλιας και χτυπάμε για λίγο ακόμα, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Για το σερβίρισμα
Στρώνουμε τρία κομμάτια λαδόκολλας σε μια πιατέλα. Από πάνω, βάζουμε το ένα κομμάτι κέικ και το καλύπτουμε με το frosting τυριού. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και με τα υπόλοιπα κομμάτια. Τέλος, καλύπτουμε με το frosting, όλη την τούρτα γύρω γύρω και την βάζουμε στο ψυγείο, για να κρυώσει και να ''σφίξει''.