Υποδεχθείτε το 2015 λαμπερές!

Είναι η πιο μαγική και γοητευτική εποχή του χρόνου για να λάμψετε με το μακιγιάζ που θα κάνετε.Το απόλυτο must είναι ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ που θα χαρίσει λάμψη,μυστήριο και γοητεία στις γιορτινές νύχτες. Για να πετύχετε ένα αψεγάδιαστο στυλ πρώτα θα πρέπει η "βάση".όπως λέω εγω δηλ. η επιδερμίδα να είναι υγιή και καθαρή.Πως θα το κάνετε; Με απλές και εύκολες κινήσεις,θα καθαρίσετε  την επιδερμίδα σας και θα την προετοιμάσετε για το μακιγιάζ.

Τα βήματα είναι απλά.

1.Καθαρισμός προσώπου με ειδικό σαπούνι ή με γαλάκτωμα προσώπου ανάλογα με την επιδερμίδα σας.

2.Τονώστε την επιδερμίδα σας με λοσιόν χωρίς αλκοόλ κατά προτίμηση για να μην ερεθίσετε την περιοχή των ματιών σας.

3.Αν θέλετε ένα πιο βαθύ καθαρισμό για καλύτερο αποτέλεσμα,τότε  μπορείτε να κάνετε ένα απαλό καθαρισμό με απολεπιστκή κρέμα(σε περίπτωση ακμής αποφύγετε οποιοδήποτε καθαρισμό,χωρίς την συμβουλή δερματολόγου).Ο ανεπαρκής καθαρισμός μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση,κηλίδων,ρυτίδων και πρόωρης χαλάρωσης.Η υγεία του δέρματος ,εξασφαλίζεται με τον καθημερινό καθαρισμό,που πρέπει να γίνεται με το κατάλληλο προιόν.

4.Απλώστε μια ενυδατική μάσκα που θα τονώσει  περισσότερο και θα λάμψει το δέρμα σας.....και τέλος μετά απ'όλα αυτά μπορείτε να ξεκινήσετε το ιδανικό μακιγιάζ για εσας. 


Υιοθετείστε ,ένα minimal, αλλά glamorous μακιγιάζ.Πως θα το κάνετε;Επιλέξτε φωτεινά χρώματα,όχι βαριά τονισμένα μάτια,λαμπερό δέρμα(αυτό είναι το μυστικό) και σκούρα έντονα χείλη.. με μια σκούρα σκιά βάφετε το τόξο του ματιού σας,ενω το κινητό βλέφαρο φλερτάρει αποκλειστικά με ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις.Για να δημιουργήσετε ένα φυσικό αλλά έντονο look ανασηκώστε το κινητό βλέφαρο και στο  περίσσευμα δέρματος " γράφετε" τη ρίζα των βλεφάρων με ένα μολύβι ματιών. όταν το αφήσετε και πάλι ελεύθερο,δεν φαίνεται καμμία γραμμή, μόνο η ένταση στο βλέμμα.Τώρα για το πρόσωπο,ένα υγρό κρεμώδες ρούζ στα μήλα θα σας δώσει την λάμψη .Τέλος.για τα χείλη προτιμείστε τις αποχρώσεις του κερασιού,του μούρου και του βαθυκόκκινου κρασιού!