Επιλέξτε και διατηρήστε το χρώμα των μαλλιών σας!

Ο ιδανικός τρόπος για άμεση ανανέωση στο στυλ σας είναι μια νέα hot απόχρωση στα μαλλιά σας...οι καστανές αποχρώσεις τις περισσότερες φορές κρύβουν τα χρόνια.Αν παρ'όλα αυτά αισθάνεστε οτι αυτές σκληραίνουν τα χαρακτηριστικά σας,εμπλουτίστε τες με μερικά ρεφλέ.
....το καστανό αποτελεί την καλύτερη λύση αν δεν θέλετε να ανανεώνετε το χρώμα στη ρίζα τόσο συχνά(και εφ'οσον δεν έχετε λευκά)όσο στις υπόλοιπες περιπτώσεις.
Το natural καστανό look, οι ζεστές αποχρώσεις στα μαλλιά κάνουν ιδιαίτερη αισθητή παρουσία και σας επιτρέπουν να δείχνετε πιο κομψές....αν δεν είστε φαν της υπερβολής ή αν θέλετε να δείχνετε πάντα σικ και ανεπιτήδευτα όμορφη,αυτη η επιλογή χρώματος στα μαλλιά σας είναι η καλύτερη.
Οι κόκκινοι τόνοι ξεθωριάζουν πολύ εύκολα,γι'αυτό πρέπει να αποφεύγετε το καθημερινό λούσιμο.Αν το φυσικό σας χρώμα είναι το καστανό,ενισχύστε το με χάλκινες ανταύγειες.Καμμιά γυναίκα δεν περνάει απαρατήρητη ...έχοντας βαμμένα τα μαλλιά της με το κόκκινο εκτυφλωτικό χρώμα....παρ'όλο που είναι μια τολμηρή επιλογή όλες μπορείτε να δοκιμάσετε αρκεί να βρείτε τον ιδανικό τόνο που ταιριάζει με την επιδερμίδα σας και τα μάτια σας. Συγκεκριμένα όσες έχετε σταρένια επιδερμίδα μην ποντάρετε στα κόκκινα χρώματα.Αντίθετα στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ταιριάζουν και οι πιο εκκεντρικές εκδοχές του κόκκινου,ενω οι πυρόξανθες αποχρώσεις είναι ιδανικές για πιο φυσικό αποτέλεσμα.
Για να απογειώσετε το σξαπίλ  και την θηλυκότητα σας δεν έχετε παρά να προτιμήσετε του φυσικούς τόνους που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σας και σας κάνουν να είστε πιο λαμπερές.
Για να δηλώσετε...φυσική ξανθιά σκεφτείτε έξυπνα...ποντάρετε σε ένα χρώμα έως και δύο τόνους πιο ανοιχτό απο την ρίζα σας,αλλά όχι σε κάτι πιο ακραίο. Αποφύγετε το συχνό λούσιμο ώστε να διατηρήσετε το ξανθό σας στην αρχική του κατάσταση όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό.
Σκεφτείτε πολύ καλά πριν πάρετε την απόφαση να βάψετε μαύρα τα μαλλιά σας σε περίπτωση που το φυσικό σας χρώμαείναι πολύ διαφορετικό.Τα συστατικά που περιέχονται μέσα στις βαφές είναι τόσο ισχυρά ώστε δεν είναι εύκολο να αποκτήσετε ξανά την παλιά σας απόχρωση(ξανθιά,πυρόξανθηή ακόμα και ανοιχτή καστανή). Η διαδικασία της επαναφοράς είναι αρκετά δύσκολη και χρειάζεται αρκετός χρόνος....η αλήθεια είναι ότι το μαύρο ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες....αν μάλιστα έχετε ανοιχτόχρωμα μάτια,η έντονη αντίθεση θα σας κάνει σίγουρα ξεχωριστή!Σχόλια