5.... Βασικές συμβουλές για το στέγνωμα των μαλλιών με το πιστολάκι!

5 Βασικές συμβουλές για το στέγνωμα των μαλλιών με το πιστολάκι!
1. Αφού βγείτε από το ντους, μην τρίβετε τα μαλλιά σας με την πετσέτα γιατί δημιουργείται φριζάρισμα. Επίσης, ξεκινήστε το πιστολάκι αφού έχουν φύγει οι υδρατμοί από το μπάνιο, γιατί η υγρασία "σπάει" τα μαλλιά. Το καλύτερο θα ήταν να τα αφήσετε να στεγνώσουν φυσικά και να τα στεγνώσετε όταν θα είναι απλώς νωπά.
2. Χρησιμοποιείτε πάντα ένα προϊόν που προστατεύει την τρίχα από την θερμότητα και απλώστε το ομοιόμορφα από τη ρίζα μέχρι την άκρη των μαλλιών. Τέτοια προϊόντα μπορείτε να βρείτε σε κομμωτήρια ή σε επιλεγμένα φαρμακεία.
3. Απλώστε στις ρίζες ένα προϊόν για όγκο και ξεκινήστε το πιστολάκι, ανασηκώνοντάς τις ελαφρά με τα δάχτυλά σας. Καλό είναι αυτή η διαδικασία να γίνει αμέσως, δηλαδή να μην αφήσετε το προϊόν για πολλή ώρα χωρίς να ξεκινήσετε το πιστολάκι.
4. Αν το πιστολάκι σας διαθέτει λειτουργία με ιόντα, χρησιμοποιείστε την αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα sleek look.
5. Βασικό βήμα για να κρατήσει περισσότερο το πιστολάκι είναι να αφήσετε τα μαλλιά να κρυώσουν. Αν έχετε μπούκλες, πιάστε τις σε μεγάλα τμήματα, στην κορυφή του κεφαλιού, περιμένετε για 10 λεπτά, αφήστε τα ελεύθερα και θα έχουν διατηρήσει το σχήμα τους. Αν πάλι το χτένισμά σας είναι sleek, βάλτε κρύο αέρα στο πιστολάκι και με φορά προς τα κάτω κρυώστε τα μαλλιά σας. 

Σχόλια