4 Διαφορετικά κόκκινα κραγιόν!

Σκοτεινή Σαγήνη! Τα σκούρα χείλη αποτελούν μια απο τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Απαραίτητη προυπόθεση για ένα άψογο αποτέλεσμα η καθαρή και χωρις γυαλάδες επιδερμίδα.Απλώστε καφέ σκιά στο καπάκι του ματιού,απαλύνοντας την ένταση,ανεβαίνοντας προς το φρύδι και προς τα έξω. Με μια χρυσή σκιά σε κρεμώδη υφή,δώστε λάμψη στην εσωτερική γωνία του ματιού, ενώ με ένα καφέ μολύβι τονίστε το περίγραμμα του.Τελική πινελιά το σχεδίασμα των χειλιών με ένα  μολύβι ,και απλώστε σε όλη την επιφάνεια των χειλιών το ποθούμενο κραγιόν!
Glossy Γοητεία!
Με ένα φον ντε τεν στην απόχρωση της επιδερμίδας εξασφαλίστε τιην ομοιομορφία σε όλο το πρόσωπο. Στη συνέχεια, με μια πούδρα και το κατάλληλο πινέλο σμιλεύστε τα ζυγωματικά,ενώ με ένα κρεμώδες προιόν λάμψης φωτίστε το κόκαλό τους. Με μια γήινη σκιά τονίστε το περίγραμμα των ματιών και χρησιμοποιήστε μάσκαρα στις βλεφαρίδες. Με ένα κόκκινο μολύβι σχεδιάστε το περίγραμμα των χειιών,απο το κέντρο προς στις άκρες,και μετά προχωρίστε στο γέμισμά τους. Τελική πινελιά το κόκκινο λιπ γκλός μέ έμφαση στο κέντρο των χειλιών για έξτρα όγκο!
Επιβλητικό Μάτ!
Μπορεί η μάτ όψη στα χείλη να είναι το ζητούμενο,ωστόσο η επιδερμίδα δεν χάνει την λάμψη της. Ξεκινήστε λοιπόν το μακιγιάζ με μια φωτεινή βάση.Επειτα απλώστε μια μπέζ σκιά στο κινητό βλεφαρο και εφαρμόστε το eyliner.Στη συνέχεια απλώστε το κραγιόν αφού πρώτα 
σχεδιάσετε  το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι,και ολοκληρώστε με ένα έντονο μάτ κόκκινο κραγιόν!
Ζωηρή Διάθεση!
Η επιδερμίδα στο συγκεκριμένο look είναι λαμπερή,αλλά χωρίς εντάσεις. Εφαρμόστε το μαύρο eyliner, απο την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία του ματιού,χωρίς ανοδική πορεία.Με ένα ρούζ σε απαλή απόχρωση του ρόζ τόνίστε διακριτικά τα ζυγωματικά και έπειτα προχωρείστε στα χείλη ξεκινώντας όπως πάντα,απο το περίγραμμα τους. Τέλος αφού γεμίσετε με το ίδιο τo μολύβι όλη την επιφάνεια των χειλιών,απλώνετε το κραγιόν,το οποίο αποτελεί τον πρωταγωνιστή του συγκεκριμένου look.


Σχόλια