Το "Μαγικό" τσαντάκι!

Επιλέξτε ένα νεσεσέρ από υλικό που να καθαρίζεται εύκολα και να μην "ποτίζει" από τις υφές και τα χρώματα (όπως συμβαίνει με το δέρμα ή το βαμβακερό). Έχετε πάντοτε μέσα μερικά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ για να το καθαρίσετε αμέσως, σε περίπτωση ατυχήματος. 
 Μπορεί να ακούγεται αυτονόητο, όμως οι περισσότερες γυναίκες δεν το κάνουν, πάνω στη βιασύνη τους: τσεκάρετε πάντοτε τα καπάκια των προϊόντων που χρησιμοποιείτε, και βεβαιωθείτε πως έχουν κλείσει καλά. Αν έχετε compact προϊόντα που για κάποιο λόγο δεν κλείνουν καλά, βάλτε τα σε πλαστικά σακουλάκια με zip.
 Αν παίρνετε μαζί σας πινέλα, καλό είναι να τα βάζετε και αυτά σε πλαστικά σακουλάκια με zip, ώστε αφενός να μην αφήνουν αποτυπώματα με τα υπολείμματα των χρωμάτων το εσωτερικό του νεσεσέρ σας αφετέρουν να μην λερώνονται μεταξύ τους.
 Μια φορά το μήνα, αδειάζω το νεσεσέρ μου εντελώς και το καθαρίζω με χαρτί κουζίνας και λίγο από το υγρό που καθαρίζω τα πινέλα μου (αν δεν έχετε, μια απλή λοσιόν ντεμακιγιάζ κάνει την ίδια δουλειά). Τέσσερις φορές το χρόνο, κάνω γενική εκκαθάριση: κρατάω το concealer, το bronzer και το blush αλλά ανανεώνω τα υπόλοιπα, βάζοντας ένα κραγιόν και μια σκιά που ξέρω ότι θα φορεθούν πολύ τη συγκεκριμένη εποχή».  Δειγματάκια της αγαπημένης της ενυδατικής. «Για εκεινες τις στιγμές που νιώθετε την επιδερμίδα σας να τραβάει- επίσης, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και ως μια λύση ντεμακιγιάζ»
 Concealer. «Όταν δεν έχω χρόνο για να φτιάξω τη βάση από την αρχή...βάζω τοπικά στο πρόσωπό μου.
  Μάσκαρα. «Έχω πάντα μια μαζί μου, για να την περάσω πάνω από αυτή που φοράω. 
 Κρεμώδες blush. «Στο τέλος της ημέρας, ένα blush σε σκόνη δεν είναι εύκολο να απλωθεί ομοιόμορφα στο δέρμα. Από την άλλη, με μια κρεμώδη φόρμουλα θα κάνετε πιο εύκολο blending και το αποτέλεσμα θα ειναι διακριτικό και chic». 
 Lip gloss και κραγιόν. «Έχω πάντα ένα lip gloss σε ελαφριά, διάφανη απόχρωση, ένα κλασικό κόκκινο κραγιόν και ένα φυσικό χρώμα. 

Και φυσικά μην ξεχάσετε τα απαραίτητα "εργαλεία" μπατονέτες,βούρτσα για τα μαλλιά,τσιμπιδάκι αλλά και κάποια προιόντα,όπως σκιές ματιών ή eyeliner για να συνεχίσετε το βράδυ σας,μετα απο την δουλειά σας!Σχόλια