Διακριτικές αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών!

Πόσα πλεονεκτήματα έχει το φυσικό χρώμα μαλλιών;
Όλες οι γυναίκες σε κάποια φάση της ζωής τους αποφάσισαν να αλλάξουν το χρώμα των μαλλιών τους, άλλες επέλεξαν μια δραστική αλλαγή άλλες μια πιο διακριτική. Το χρώμα των μαλλιών είναι σημαντικό για όλο το look, έχει όμως μεγάλη σημασία η επιλογή του χρώματος.
Δείτε παρακάτω μερικά tips:
  • Η φύση μας προσφέρει τον πιο ιδανικό συνδυασμό. Το φυσικό χρώμα μαλλιών είναι τις περισσότερες φορές συμβατό με το φυσικό χρώμα του δέρματος.
  • Μια μικρή αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών είναι ιδανική πολλές φορές όμως όταν το παρακάνουμε το αποτέλεσμα δεν είναι αισθητικά όμορφο.
  • Η καταλληλότερη αλλαγή είναι 1-2 τόνους πιο ανοιχτό χρώμα από το φυσικό. Ίσα – ίσα για να φωτίσει το πρόσωπο και να αναδειχτούν τα χαρακτηριστικά.
  • Οι extreme αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών δεν είναι η καλύτερη λύση από πολλές απόψεις. Τα μαλλιά καταστρέφονται πολύ πιο εύκολα από τις συχνές βαφές, γιατί η ρίζα κάνει μεγάλη διαφορά. Δεν υπάρχει συμβατότητα με το φυσικό χρώμα του δέρματος (εκτός από λίγες εξαιρέσεις), έτσι όλο το look δεν είναι αισθητικά όμορφο.
  • Ιδανικότερη λύση είναι επίσης οι ανταύγειες, καταστρέφουν λιγότερο το σύνολο των τριχών, δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερη διαφορά στο χρώμα και ακόμα και αν κάνουν ρίζα δεν είναι αισθητικά άσχημο.
  • Πριν κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή, συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας. Δοκιμάστε στην αρχή να κάνετε μικρές αλλαγές και πάντα – πάντα να περιποιείστε τα μαλλιά σας με μάσκες και κρέμες για να διατηρήσετε την υγεία τους.

Σχόλια