Συμβουλές ομορφιάς και περιποίησης του προσώπου σας!

Οι πόροι του δέρματος προκαλούνται από την υπερβολική έκκριση σμίγματος και ιδρώτα και έχουν ως αποτέλεσμα το δέρμα σας να γίνεται λιπαρό. Η όψη τους όπως είναι γνωστό είναι ιδιαίτερα αντιαισθητική, ειδικά όταν γίνονται αρκετά μεγάλοι, και κάνουν το δέρμα σας να δείχνει ανομοιογενές και άγριο.
Οι σπιτικές κρέμες προσώπου είναι από τις καλύτερες λύσεις για να αντιμετωπίσετε τέτοιου είδους δερματικά προβλήματα μιας και γίνονται πολύ εύκολα και γρήγορα, με απλά υλικά που έχετε στο ντουλάπι ή το ψυγείο σας.
Συγκεκριμένα για να βελτιώσετε το μέγεθος των πόρων και την όψη του δέρματός σας, υπάρχουν πολλές συνταγές για σπιτικές κρέμες προσώπου που γίνονται με διαφορετικά συστατικά και κατά συνέπεια έχουν και διαφορετικές ιδιότητες, ενώ ταιριάζουν σε διάφορους τύπους δέρματος. Παραθέτουμε την πρώτη συνταγή από μια σειρά άρθρων παρακάτω:
Λιώνετε ένα αγγούρι και προσθέτετε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού. Ανακατεύετε μέχρι να γίνει ενιαίο κρεμώδες μείγμα και εφαρμόζετε στο δέρμα με απαλές κινήσεις. Το αφήνετε να δράσει για 15-20 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλένετε με χλιαρό νερό. Η μάσκα αυτή είναι ιδανική για όσους έχουν λιπαρό δέρμα. Συγχρόνως αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά να ξεμπλοκάρουν οι πόροι
  • σπιτικές κρέμες προσώπου για να μικρύνουν οι πόροι του δέρματος-2
  • σπιτικές κρέμες προσώπου για να μικρύνουν οι πόροι του δέρματος-8
  • σπιτικές κρέμες προσώπου για να μικρύνουν οι πόροι του δέρματος-1
  • σπιτικές κρέμες προσώπου για να μικρύνουν οι πόροι του δέρματος-5
  • σπιτικές κρέμες προσώπου για να μικρύνουν οι πόροι του δέρματος-7
  • σπιτικές κρέμες προσώπου για να μικρύνουν οι πόροι του δέρματος-4
  • σπιτικές κρέμες προσώπου για να μικρύνουν οι πόροι του δέρματος-3