Το μακιγιάζ των μελαχρινών γυναικών

Η παλέτα  των γυναικών με μελαχρινά μαλλιά θα πρέπει να αποτελείται από  γήινες αποχρώσεις οι οποίες τονίζουν όμορφα τα χαρακτηρίστηκα  τους .

                                                                                                       
Το χρώμα των μαλλιών όπως επίσης και της επιδερμίδας παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή των χρωμάτων που θα χρησιμοποιήσουμε  στο  μακιγιάζ . Στις μελαχρινές γυναίκες  ταιριάζουν περισσότερο τα γήινα χρώματα όπως το καφέ , το πράσινο, το χρώμα της άμμου ,του χαλκού ,της λεβάντας  , όλα αυτά  μπορούν να δώσουν ένταση και λάμψη με το σωστό μακιγιάζ στα σκουρόχρωμα μάτια.
 Δώστε ένταση  στα μάτια σας
Με ένα  σκούρο καφέ μολύβι  τονίστε το περίγραμμα των ματιών και απλώστε μια σκιά στο χρώμα  της άμμου   για το πρωινό μακιγιάζ .
Ενώ  για το βράδυ επιλέξτε μαύρο eyeliner στο επάνω βλέφαρο σε συνδυασμό με μια μπρονζέ λαμπερή σκιά. Χρησιμοποιήστε μαύρη μάσκαρα και στις δύο περιπτώσεις για να δώσετε ένταση στο  βλέμμα σας.
 Ρούζ – κραγιόν
 Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την απόχρωση της τερακότας και του κοραλί-ροδακινί χρώματος για ρουζ και για τα χείλη επιλέξτε επίσης γήινες αποχρώσεις.Για πιο έντονα χείλη επιλέξτε ένα κραγιόν σκούρου κόκκινου χρώματος ή βυσσινί και αποφύγετε τα έντονα ροζ και φούξια χρώματα τα οποία δεν κολακεύουν καθόλου τις μελαχρινές .
 Συμβουλή 1 :  Να θυμάστε  ότι αν τονίσετε έντονα τα μάτια σας τα χείλη θα πρέπει να είναι πιο άτονα και το αντίστροφο αν τα χείλη είναι έντονα βαμμένα.Επίσης,  τα smokey eyes με σκούρα χρώματα αλλά και  γήινα ταιριάζουν πολύ στις μελαχρινές μιας και τονίζονται πιο πολύ τα μάτια.
Συμβουλή 2:  Δημιουργήσετε μια κρεμώδη σκιά ματιών μόνη σας , αναμιγνύοντας μία πολύ μικρή ποσότητα μιας ελαφριάς κρέμας ενυδάτωσης με μία ή και περισσότερες σκιές σε σκόνη στο χρώμα που θέλετε. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο από άλλες κρεμώδεις σκιές που κυκλοφορούν στο εμπόριο!