Η γοητεία του μαύρου!

 Η αξία του μαύρου χρώματος στο ντύσιμό μας.

Το μαύρο χρώμα ήταν, είναι και θα παραμείνει μια σταθερή αξία για το γυναικείο ντύσιμο. Για πολλές, μάλιστα, γυναίκες είναι η νούμερο ένα επιλογή τους για πολύ ξεχωριστές εμφανίσεις. Είτε μιλάμε για ρούχα, είτε για παπούτσια, τσάντες, ζώνες και άλλα αξεσουάρ, το μαύρο είναι αυτό που πάντα έχουμε ως πρώτη προτίμηση για τις εμφανίσεις μας γιατί πολύ απλά συνδυάζεται με όλα και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Μελαχρινές, ξανθές και κοκκινομάλλες μπορούν άφοβα να ντυθούν στα μαύρα και παράλληλα να είναι πάρα πολύ κομψές. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως το μαύρο είναι ένα χρώμα που καλύπτει περισσότερο από κάθε άλλο κάποια περιττά κιλάκια ή ατέλειες στο σώμα.
Το μαύρο προσαρμόζεται σε κάθε μόδα και ταιριάζει με όλες τις τάσεις. Επιπλέον, μας βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση και πραγματικά μας δίνει τη λύση σε στιγμές που είμαστε αναποφάσιστες και προβληματισμένες για το ντύσιμό μας. Πρόκειται για ένα κλασικό χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, τις ώρες της ημέρας, αλλά και τις ηλικίες. Γι’ αυτό και είναι απαραίτητο σε κάθε ντουλάπα, τόσο σε ρούχα -κυρίως ένα μαύρο απλό φόρεμα κι ένα μαύρο κοστούμι ή ταγιέρ- όσο και σε παπούτσια, τσάντες και λοιπά αξεσουάρ. Είναι ένα χρώμα που ακόμα κι αν στη μόδα υπερισχύουν για μια σεζόν τα έντονα και φωτεινά κομμάτια ή τα εμπριμέ υφάσματα, αυτό δε μας εμποδίζει να το εντάξουμε στο σύνολό μας γιατί το μαύρο ποτέ δε φεύγει από το προσκήνιο.


 

Διακριτικά κομψό αλλά και σέξυ,δίνει το αποτέλεσμα που θέλουμε αναλόγως το πως θα φορεθεί....το σίγουρο είναι πως όπως και αν επιλέξουμε να το φορέσουμε το μαύρο χρώμα πηγαίνει σ.όλες τις γυναίκες και δε μας προδίδει ποτέ!